YANG MASIH PANAS...

Separuh Suka Rosmah Dan Separuh Benci Rosmah

Oleh: mohdnoorawang

"Kelibat susuk tubuh montel lagi ayu bersama Pm Najib dan wajah montel insan yang bernama Rosmah Mansor sering dijadikan berita utama dan durasinya cukup panjang mengalah menteri kabinat yang lain. ITULAH ISTERI PM NAJIB RAZAK.

Hampir 95% pegawai tinggi dan rendah dijabatan menteri perdana dan jabatan yang lain MELUAT DENGAN PENAMBILAN ISTERI PM NAJIB. Sehingga adayang mengatakan KUASA PENENTU DATANG DARI ROSMAH, JIKA CERITA INI BENAR (AGAR TIDAK BENAR) MENANDAKAN NAJIB DENGAR CAKAP BININYA.

Bagi ahli politik dan wakil rakyat BN/UMNO rata rata cukup meluat dengan penambilan Rosmah Mansor, dari menteri dan wakil rakyat BN/UMNO. Mungkinwakil rakyat BN/UMNO yang lain agak bodoh buah fikir dan gerak politiknya jika dibandingkan dengan Rosmah Mansor.
Sokongan Rosmah Mansor hanya datnag dari wanita kampong dan desa. terutama masyarakat melayu. Bagi kaum lain hanya suka diluar didalam cuku meluat.

UMNO dan sokongan dari rakyat biasa dan ahli politik yang lain melebelkan Rosmah Mansor adalah punca rakyat ramai benci kepada UMNO. Malah dikatakan jika Rosmah Mansor bersikap rendah diri dan tidak tayang kemewahan, UMNO dan Najib akan gah dimata rakyat Malaysia.

Rosmah Mansor salah satu elemen yang merosakkan peribabadi PM Najib Razak. Malah wanita UMNO pun kurang senang dengan karenah Rosmah Mansor ada waktunya mengalah menteri UMNO yang bernama Sahrizat Jalil yang dikaitkan dengan projek lembunya.

Tidak hairan jika ada wakil rakyat UMNO yang dikatakan bkal keluar dari perut UMNO yang penuh dengan wang rasuah dan gejala samseng bodoh.

Sepatutnya Rosmah Mansor bini PM Najib tidak melakukan apa yang dilakukan oleh Rosmah Mansor. Mungkin PM Najib sukar kawal nafsu Rosmah yang suka belanja besar dan berlagak bagaika menteri kabinet.

Rosmah Mansor dan Najib Razak gagal menjawap dengan tepat pembelian cincin berlian RM24 juta dan bag tangan 11 biji dengan harga ratusan ribu ringgit setiap satu.

FIKIRLAH FIKIRLAH NAJIB RAZAK, UMNO SUDAH TIDAK RELEVEN DAN MCA SERTA KOMPENEN BN YANG LAIN BAKAL MENUNTUT YANG LEBIH BESAR DARI UMNO. UMNO DIIBARATKAN SINGA TIADA GIGI DAN PATAH KAKI SEBELAH. KOMPONEN BN YANG LAIN TIDAK TAKUT KEPADA UMNO.

Walaupun Najib dikatakan korbankan 400 ekor lembu (raya haji) dengan harga mencecah RM2 juta, rakyat tertanya tanya BANYAKNYA DUIT NAJIB,....IMEJ NAJIB TERCEMAR DENGAN TAHI LEMBU DAN WAJAH LEMBU.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT


Membangun Bersama Islam

Kisah Sahabat

About Me

Blog Archive


Banner Tukar Link
SPEEDCOUNTER.NET - Kostenloser Counter!

"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

Photobucket

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate