YANG MASIH PANAS...

RAHIM NOOR `BAPA SEGALA BABI'

Rabu, 9 Mei 2012

Oleh: WFAUZDIN NS

MENGULAS seperti yang dilaporkan di Malaysiakini, jika benar bekas KPN, Rahim Noor kata menggelar Tuan Guru Nik Aziz `Bapa Segala Kafir', maka aku tabik dengan Rahim Noor kerana darjat dia adalah `Bapa Segala Babi' yang menyondol semua yang ada di hadapannya tanpa menggunakan otak dan akal yang Allah kurniakan.

wajah si Rahim yang sebenar?
Tepat dan wajar Rahim Noor manusia bangsat ini ditamatkan perkhidmatannya dari menjadi ketua kepada segala Polis kerana `level' dan otak beliau hanya layak menjadi ketua segala Babi. Mungkin akibat tingkah laku beliau sewaktu berada di dalam perkhidmatan dahulu yang bersekongkol dengan mamak bendahara yang sebangsat dengannya, maka Allah anugerahkan kepadanya otak babi yang tidak henti-henti menyondol.

Bapak penipu sewaktu beliau bertugas dahulu, sewaktu kes DS Anwar beliau tidak mahu menjadi anak jantan sejati untuk mengaku bahawa beliau adalah bacul yang membelasah DS Anwar di dalam lokap dengan tangan DS Anwar bergari dan mata ditutup. Amat memalukan, sebagai bos kepada pasukan Polis, membelasah orang dengan tangan terikat, sedangkan budak-budak sekolah jika bergaduh pun mereka bergaduh secara `gentleman'. Akhirnya, apabila ditubuhkan Suruhanjaya Bebas, maka terbongkarlah rahsia si dayus ini adalah orang yang membelasah DS Anwar. Beliau seorang penipu sejak awal, maka pelik apanya jika si bangsat tua mahu mampus ini mahu menggelar Tuan Guru Nik Aziz sedemikian?

Beliau mendakwa DAP anti Islam, siapa yang percaya Rahim Noor ini mahu kepada Islam? Bagi aku, jika dibandingkan Lim Guan Eng dengan Rahim Noor ini, jauh bumi dari langit pengetahuan Islam yang ada pada Lim Guan Eng. Semenjak bila Rahim Noor ini ikut ajaran Islam? Jika sudah bapak segala penipu sewaktu berkuasa dahulu, mahu bercerita soal Islam?

Aku harap sebelum beliau mampus, beliau sedar diri dan kembali kepada ajaran Islam. Jika beliau sememangnya anti kepada Islam, atau tidak suka kepada Ulamak, aku harap beliau tidak menghina Ulamak. Seandainya beliau terus bersikap sedemikian, memang wajar beliau terus dihina oleh makhluk di bumi dan dilangit./wfauzdin.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Komen

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT

Membangun Bersama Islam

About Me

Blog Archive


"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ikut Melalui Email

Translate