YANG MASIH PANAS...

Ingin Jadi Peserta The Sex Race?

June 29, 2011

Aku petik artikel ini dari cursingmalay.blogspot.com

Agak senang kalau nak mengatakan "Tuhan tutup aib kita kalau kita tutup aib kita.." Ramai yang tak sedar sebenarnya Tuhan tutup aib kita kalau kita dah mohon maaf dengan Dia.Tapi masyarakat kita sekarang ramai menggunakan alasan tu untuk menghalalkan apa yang diorang dah buat atau yang masih lagi diorang buat.

Perasaan bersalah tu ada atau tidak masing2 punya hal tapi sekarang ni wujud ramai golongan yang menggunakan alasan tu untuk teruskan niat jahat dia.Sebab tu ada golongan Melayu yang;

1, mempertikaikan kenapa perlunya tangkapan khalwat dilakukan.

2. marah dengan jiran yang sibuk kalau jiran report anda selalu anjur parti maksiat kat rumah...atau jiran busybody.

Semua itu dihalalkan dengan alasan "itu hak aku,privacy aku,aku punya suka nak buat apa."

Lelaki...setiap masa fikir pasal pempuan.HIdup lelaki bujang,ramai yang hidup dia hanyalah untuk menambahkan bilangan berapa helai pakaian gadis yang telah berjaya ditanggalkan. Orang macam ni pada aku takde hati dan perasaan.Bukannya sebab kesian dekat awek tu,tapi sebab kesian dekat bakal suami dia.Hehehe..entahlah.Aku tak tau macam mana orang macam ni berfikir.Takde ke rasa kesian dekat suami awek tu dapat bekas konek kau?Mana pegi brotherhood lelaki?

Golongan-golongan macam ni makin ramai kat Malaysia.Ini seolah2 sudah menjadi satu trend,kalau lelaki tu ada rasa diri dia diminati awek-awek dan lelaki itupun terpengaruh sama,satu2 nya matlamat untuk bergelfren ni hanyalah satu..."cubalah menanggalkan seluar/kain gelfren sehingga berjaya. "

Tipu lah kalau lelaki takde fikir camtu.Aku pun ada fikir camtu.Kau pun ada fikir camtu.Benda tu akan datang secara automatik tak kiralah sealim mana pun kau.Cuma orang yang kuat agama ni dia mampu kontrol..orang yang tak berapa kuat dia akan terbabas la.Cuba baca cerita aku 27hb Jun,cuba baca komen....ramai pempuan yang tanya "eh eh kenapa lelaki macam tu aa?Kenapa lelaki suka sangat dengan cleavage?Kau lelaki,kau la yang kena control pandangan kau..suka hati pempuan la nak tunjuk cleavage ke tidak.."

Fakta untuk orang perempuan;
Kau pakailah macam mana pun,kau pakai purdah,hijab,kau pakai baju besi sekalipun..once kau itu perempuan...lelaki akan pandang kau, nature....dalam Quran sendiri ada sebut,semua perempuan yang keluar rumah dihiasilah dia oleh syaitan yang menarik pandangan lelaki.

Once kau dah jadi gelfren kepada seseorang lelaki pulak,setan akan bisik dalam telinga lelaki tu..."Minah ni dah percaya dengan kau....apa kata kau cuba mintak dia buktikan cinta dia dengan kau?" Itu belum masuk bab perempuan seksi yang jadi gelfren seseorang lelaki....lagi gembira lah setan sebab kerja makin senang.Goyang2 sket setel..senyum la si setan sebab takyah kerja overtime.

Dalam sekumpulan lelaki,mesti akan wujud sesuatu yang aku term kan sebagai "The Sex Race."Berapa lama seseorang lelaki itu mampu kekal virgin dan berapa orang perempuan yang mampu dia tiduri sebelum dia settle down.Ini adalah hobi ramai lelaki dan dengan setiap detik yang berlalu,akan makin ramai orang macam ni yang wujud.

Aku tau ramai orang perempuan kat luar sana yang tak pernah tengok video lucah Melayu.Paling ramai orang tengok pun mesti video "Anwar?" atau video "Pramugara Terlampau." Hakikatnya,TERLALU BANYAK video lucah Melayu kat luar sana yang melibatkan budak2 Melayu.Yang baru aku tengok,tah website mana tah share,aku tak ingat...4 orang budak sekolah dengan seorang awek,duduk tepi sungai (nampak macam kawasan air terjun) sambil borak2 pasal tetek dan kelentit budak pempuan tu sambil 4 orang ni duk picit2 badan dia.MInah tu dengan selambanya tanya kat 4 orang ni,"aku seksi ke?" "aku punya cipap ni best ke?" dan banyak lagilah....semua terjadi waktu siang.Dan diorang..budak sekolah.Minah tu punya kerjasama siap kangkang kaki dia bagi mamat2 tu tengok jelas2 sambil shoot video.

Nak rasa ghairah tengok video camtu?
Marah ada la..
Marah dengan orang Melayu...anak bodoh salahkan cikgu.

Itu adalah satu contoh "Sex Race" yang berlaku dalam masyarakat kita.Orang lelaki berlumba-lumba untuk mendapatkan tubuh wanita dan makin lama,had umur untuk ada terasa nak join the Sex Race ni makin rendah.Kalau dulu umurnya 15 tahun baru nak menggatal,masa depan mungkin budak UPSR dah menggatal (ini betul2 terjadi tapi lain kali punya cerita la)

Itu belum sebut pasal video seorang perempuan atas tong ais kaler oren dan berapa belas orang lelaki desperate keliling dia gilir2 ikut turn siapa yang nak.Atas tong ikan pun jalan....asal inzal....

Kau takde rasa kesian ke dekat lelaki lain?
Kau takde rasa ke kesian dekat suami dia?
Kau takde rasa kalau benda tu jadi kat isteri kau,kau buat apa?

Selalunya mamat2 yang kaki beromen ni buta hati sket.Kalau kau cuba tanya dia,"Kau dah tibai berapa orang perempuan,kau tak takut ke nanti kau dapat isteri yang dah banyak kali kena tibai?"

Selalunya dia akan jawab,"Hehehe,aku dah nak kawin dengan dia..aku la tanggung.." Padahal dalam hati punyalah sakit...sama ada menyesal dengan Tuhan atau menyesal sebab dapat isteri dah barai,paham2 sendiri.

And so,berbalik lah kita kepada persoalan asal....jika anda seorang lelaki,adakah anda salah seorang peserta The Sex Race,yang setiap hari bangun tidur dengan perempuan berlainan?Setiap weekend singgah spa untuk dapat happy ending sebab kalau tak dapat kepala anda serabut?Setiap masa duk berfikir macam mana nak hilangkan teruna anda?Setiap waktu duk berfikir "kalau lah Tuhan balas dekat aku dapat seorang bini yang kaki kongkek macam aku,macam mana?"

Ingat tak kenapa aku kata perempuan adalah pembina atau penghancur masyarakat?
Dalam 2 video yang aku cerita...cuba tengok balik...berapa orang wanita diperlukan untuk merosakkan ramai lelaki?Hanya seorang.Yang peliknya...ada aje supply superslut ni untuk jadi santapan peserta The Sex Race ni....

Sekarang anda dah faham apa yang lelaki sentiasa fikirkan...ingat..lelaki 24 jam fikir pasal perempuanmdalam mimpi kalau dapat sex dream lagi menarik,porno free dan halal bang! Ini nature kami.Kami tak boleh lawan dan kami hanya boleh control.Yang kuat dapat tahan diri,yang lemah akan tewas.

Mahu memperjuangkan agama?
Mahu bentuk masyarakat yang baik?
Mahu dapat suami dan isteri yang baik?

Katakan Tidak kepada lelaki yang bukan suami anda.Katakan Tidak kepada wanita yang bukan isteri anda.Simple.Tetapi sangat susah dipraktikkan kalau ada perempuan superslut yang dah datang menghulur.Superslut ni makin ramai.Aku harap golongan feminist wanita berbuat sesuatu dengan golongan superslut ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).



Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT

Membangun Bersama Islam

Blog Archive


"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ikut Melalui Email

Translate