YANG MASIH PANAS...

Tahukah Anda Lokasi Freemason di Malaysia ?

 

Logo Freemason (Secret Society Yahudi Sejak 1746)
Assalamu'alaikum.
 
Saya yakin ramai pembaca blog ini sudah mengetahui perkara berkaitan Freemason iaitu sebuah pertubuhan Yahudi yang ditubuhkan hasil manifestasi daripada penemuan buku-buku sihir didalam bilik bawah tanah Masjid al-Aqsa. Akibat tentangan hebat daripada Raja-raja di Eropah pada ketika itu, golongan penyembah Syaitan (Satan) ini telah menjalankan satu konspirasi seperti yang tercatit di dalam buku-buku sejarah sekarang, iaitu 'Revolusi' atau 'Renaisance'. klikdi sini

Secara ringkas, revolusi ini telah berjaya menjatuhkan sistem pemerintahan beraja di Eropah. Walau bagaimanapun, masih terdapat negara di Eropah yang mempunyai Sistem Beraja. Antara yang paling menyerlah ialah United Kingdom (namanya saja sudah hampir membawa maksud New World Order@One World Government). Mengapa UK berjaya mengekalkan Sistem Berajanya? klik di sini

Sekitar tahun 1800, para pemerintah kerajaan England dikatakan telah mengamalkan 'sembahan syaitan'. Ini berikutan penemuan beberapa terowong bawah tanah yang dipercayai dijadikan lodge 'ritual' pertubuhan penyembahan syaitan ini. Jika dilihat dari pemakaian, kebanyakan pemerintah Inggeris ini adalah terdiri daripada golongan profesional, namun disebaliknya...

George Washington

Penemuan tersebut pernah disiarkan di History Channel. Jika UK ialah 'pusat kewangan' tentera Dajjal atau lebih tepat lagi bangsa Yahudi, Amerika pula ialah 'pusat politik-ketenteraan' bagi mereka. Buktinya, Presiden Amerika yang pertama iaitu George Washington juga merupakan Presiden Freemason yang pertama.

Tidak hairanlah sekiranya sektor perniagaan di UK dikuasai oleh Yahudi, manakala bidang ketenteraan dan politik dunia yang dikuasai oleh Amerika sebenarnya dikuasai oleh Yahudi dibalik tabir.

Tahukah anda Freemason sebenarnya telah memainkan peranan penting dalam perancangan penubuhan negara bangsa Malaysia. (klik di sini, di sini, di sini, di sini) Ini bermula apabila Dajjal yang gemar merantau ke seluruh dunia bagi tujuan mempelajari selok belok sesuatu kaum itu telah menemui suatu kaum yang hebat terutama dalam bidang pelayaran dan pertahanan. Puak Dajjal dan Yajuj Majuj ini amat takut dengan suatu bangsa dari 'Timur' kerana dari arah 'Timur'lah akan munculnya 'Panji Hitan Dari Timur' yakni bala tentera yang sebaik-baik tentera.

Masihkah anda ingat tentang peristiwa pembunuhan 'keturunan Rasulullah' yang dilakukan oleh golongan Wahabi di Arab Saudi suatu ketika dahulu? Selepas peristiwa itu, ramai keturunan Rasulullah yang berhijrah ke Malaysia dan Indonesia. Ini kerana, pada ketika itu keadaan di negara-negara Islam yang lain seperti Turki (jatuh ke tangan Mustapha Kamal Ataturk), Palestin, Pakistan, Iran mahupun Mesir amatlah tidak mengizinkan keturunan-keturunan Rasulullah ini berhjihrah ke sana. Dan satu-satunya tempat yang sedikit aman pada ketika itu ialah sebuah rantau di bahagian Timur yakni Alam Melayu. klik di sini

Diringkaskan fakta, Freemason telah merancang untuk membina sebanyak mungkin pangkalan-pangkalan tentera Dajjal (Kafir) di seluruh dunia. Lihatlah bagaimana Amerika menghantar kapal tentera USS George Washington untuk persiapan perang menghadapi satu-satunya negara Timur jauh yang degil untuk akur pada 'ideologi bodoh' Yahudi seperti One World Government.

Pangkalan Tentera Amerika di seluruh dunia

Di bawah ini, saya sediakan beberapa bahan-bahan yang berkaitan untuk renungan bersama. Kepada anak-anak Melayu yang 'sekular' dan masih terkena penyakit al-Wahn, saya doakan agar Allah SWT membuka pintu hati anda.
Klik pada gambar untuk besarkan

Posisi Freemason- Dalam carta di atas "Secret Society" terdapat dalam Carta organisasi Illuminati. Di Malaysia Rotary Club, Lion Club dan lain-lain club di bawah negeri-negeri-negeri juga dibawah Freemason. Di Perak, pengurusi Lion Club dan Rotary Club ialah seorang daripada kerabat diRaja negeri. klik di sini


Lodge Freemason di Penang

Lodge Freemason di Kedah

Lions Club di Kuala Krai

Lodge Freemason di Ipoh

Mosonic Hall Jalan Junid, Muar

Kuching, Sarawak.

Lihat juga gambar dibawah. Berikut adalah hasil pencarian di Google Maps. Rasanya ini bangunan apa? Mula-mula, saya juga tidak pasti gambar yang saya lihat di internet itu sama ada benar atau tidak. Jadi setelah dibantu oleh mesin pencarian buatan Yahudi ini sendiri, Google Maps telah menjawap 1001 pertanyaan saya. Rasanya bentuk bangunan ini ada kena-mengena atau tidak dengan logo Freemason? Mula-mula obelisk di Putrajaya, kemudian Pusat Konvensyen Putrajaya yang dikatakan menampilkan bentuk mata Dajjal (Illuminati). Kepada pengkritik, bukalah mata dan lapangkan minda anda sebelum memberi NASIHAT KOSONG kepada penulis. Ingatlah, anda sedang membaca sebuah artikel berkaitan 'KONSPIRASI YAHUDI'. Usah biarkan hidup anda diselubungi konspirasi!

Alamanda Putrajaya
 
sumber : taufiqduta.blogspot.com

9 ulasan:

  1. banyak dah bukti, ramai tutup mata.

    BalasPadam
  2. Komen banyak, so apa peranan korang? Apa yang korang boleh buat selain sembang kosong? Takde kan? Tin kosong kan? :)

    BalasPadam
  3. Ramai pemimpin tertinggi Malaysia adalah ahli freemason

    BalasPadam
  4. Salam. Terdapat juga perkuburan org yahudi di pulau pinang di kawasan jalan burmah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kubur yahudi dkt penang tu adalah hasil dr perkahwinan portugis dan org melayu zmn dulu.. rujuk kaum serani / kristang.. dan dkt malaysia mmg ade org yahudi yg mengangkat bendera israel.. google je kompom dpt

      Padam
  5. Bagaimana dgn ahli2 politik di negara kita? Adakah mereka juga sebahagian dari ahli freemason? Mohon pencerahan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup sesetegah mereka terikat dgn freemason..

      Padam
  6. Lodge Freemason di Kedah - Dewan Freemason, 08000 Sungai Petani, Kedah belakang gereja katolik dan kuil hindu

    BalasPadam
  7. Al Mahdi and black banners army will save the world..

    BalasPadam

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).



Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT

Membangun Bersama Islam

Blog Archive


"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ikut Melalui Email

Translate