YANG MASIH PANAS...

Siapakah Barack Obama ?

Agama Yahudi adalah Agama Bangsa. Mereka tidak akan membenarkan mana-mana bangsa lain untuk menganut agama mereka. Hal ini menjadi satu kesalahan bagi mereka. Sebab itu kita dapati tidak ada pendakwah agama Yahudi ini dihantar untuk menyebarkan agama mereka. Tidak seperti Agama Islam dan Kristian, ada pendakwah agama masing-masing. Macam mana hebat pun sesaorang itu, Yahudi tidak akan membenarkan untuk menganut agama mereka. Kalau mereka mahu dakwahkan bangsa lain kepada mereka, mereka akan dakwahkan kepada satu ajaran yang mereka cipta iaitu “Ajaran Kabala”. Ajaran ini adalah ajaran sihir yang banyak dianuti oleh selebriti Amerika seperti Madonna, Demi Moore dan lain-lain.


Begitulah dengan tradisi Presiden Amerika, tidak akan dibolehkan mana-mana presiden dilantik melainkan atas restu Yahudi Sedunia. Seboleh-bolehnya dari rumpun bangsa mereka atau pun "Kristian Avengelist" atau pun juga sekurang-kurangnya misti menyokong Yahudi dan Agenda Yahudi Sedunia (Zionist). Sekiranya mana-mana Presiden Amerika yang dilantik tidak menyokong mereka , Presiden itu akan jatuhkan atau pun ditembak mati. Dikatakan Abraham Lincoln dan John F.Kannedy mati atas perancangan Yahudi. Sekandal "Watergate" yang menyebabkan kejatuhan Nixon dan juga skandal "Monica Lewinsky" yang meyebabkan kejatuhan Clinton. Semua itu dikatakan atas perancangan Yahudi. Begitu juga dengan Presiden Amerika yang terbaru Barack Obama ini pun tidak terlepas dari olahan dan acuan Yahudi. Gambar-gambar yang di lampirkan membuktikan yang berkemungkinan besar Barack Obama ini juga adalah seorang Yahudi. Berkemungkinan dari sebelah ibunya.


Mustahil kalau dia bukan Yahudi, dia boleh melaksanakan ibadat Yahudi dan membaca kitab Talmud. Umat Islam jangan terlalu mengharapkan sesuatu atas perlantikan beliau. Hanya yang bodoh sahaja yang berperasaan begitu.

Walallahu'alam.

p/s: Sila baca juga artikel:"Charge:Ahmedinejad Rants to Hide His Jewish Roots"

Tiada ulasan:

Catat Komen

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT

Membangun Bersama Islam

About Me

Blog Archive


"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ikut Melalui Email

Translate