YANG MASIH PANAS...

AWAS!!! BAGI MEREKA YANG SELALU MELANGGAN PELACUR

Menurut laporan Oriental Daily, seorang lelaki Hong Kong kecut perut apabila pelacur yang dilanggannya memberitahu bahawa dia adalah pembawa AIDS selepas mereka berdua melakukan hubungan seks.
Ah Seng (bukan nama sebenar) yang kini masih trauma berkata: "Saya hanya akan mengetahui sama ada dijangkiti AIDS atau tidak selepas tiga bulan. Walaupun saya mungkin bernasib baik, namun kejadian ini benar-benar menakutkan saya."
Ah Seng, seorang broker mendedahkan bahawa dia biasanya mendapatkan perkhidmatan seks setiap dua minggu sekali sejak 10 tahun yang lalu.

Minggu lalu, lelaki yang sudah berkahwin itu ke pusat pelacuran di Wan Chai untuk mendapatkan perkhidmatan seks.

"Seorang wanita berusia 20-an itu membuka pintu. Dia bertutur dalam loghat yang kedengaran seperti orang yang berasal dari kawasan desa."

"Dia memakai pakaian seperti pembantu rumah berwarna merah jambu. Dia seksi, cantik dan mempunyai bentuk badan yang mengiurkan," kata Ah Seng yang membayar HK$ 500 (RM197) kepada wanita itu.
Selepas melakukan ehem-ehem, wanita itu secara tiba-tiba ketawa dan memberitahu Ah Seng, "Kamu sudah terkena, saya ada AIDS."

Ah Seng yang terkejut dengan pengakuan pelacur itu cepat-cepat memakai seluar dan meninggalkan tempat itu.

"Dia kelihatan sangat tenang apabila memberitahu bahawa dia telah menebuk lubang pada kondom yang saya guna. Jantung saya macam nak berhenti berdegup apabila mendengar kata-katanya."

Rupa-rupanya, Ah Seng bukanlah mangsa yang pertama. Hal itu diketahuinya apabila menceritakan hal tersebut kepada rakan yang memperkenalkan pusat pelacuran itu.

"Rakan saya yang mengadakan hubungan seks dengan wanita itu beberapa hari lalu juga mengalami situasi yang sama," katanya.

Gadis itu gagal dikesan selepas kejadian itu. Ah Seng mengganggarkan lebih 100 orang telah mengadakan hubungan seks dengan gadis itu yang dipercayai berasal dari China.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT


Membangun Bersama Islam

Kisah Sahabat

About Me

Blog Archive


Banner Tukar Link
SPEEDCOUNTER.NET - Kostenloser Counter!

"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

Photobucket

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate