YANG MASIH PANAS...

BIARBETUL! - PAUL WALKER MASIH HIDUP? APAKAH KEMATIANNYA SATU KOMPLOT UNIVERSAL STUDIOS?

KEMATIAN bintang utama filem Fast & The Furious, Paul Walker atau terkenal dengan watak Brian O'Conner dalam filem tersebut nyata memberi kejutan bukan sahaja kru produksi filem tersebut, bahkan peminatnya seluruh dunia. Walker kemalangan dalam perjalanan pulang untuk menyelesaikan baki penggambaran francais Fast & The Furious 7. Namun begitu, ada blog yang mendedahkan Paul Walker masih hidup dan kematiannya adalah satu komplot universal studio.


Menurut sumber, kematian Paul Walker, bintang Fast & Furious anyalah satu babak rekaan penerbit Fast & Furious. Penulis laman tersebut memberi bukti bukti bergambar yang padanya meyakinkan teori tersebut benar. Dikatakan juga ianya satu plot yang sangat terancang melibatkan kekasihnya dan juga ahli keluarganya juga. Sama ada Paul Walker masih hidup seperti dikatakan tidak disahihkan.

Selain itu , laman web Fringe conspiracy mempromosikan teori bahawa Paul Walker tidak mati pada 30 November, dan bahawa dia memalsukan kematiannya dengan bantuan castmates Fast & Furious beliau.


Selain itu dikatakan dimana api yang membakar kereta tersebut tidak seperti mana pembakaran yang di sebabkan oleh petrol. Dikatakan ia adalah pembakaran dari Pyrotechnics, iaitu bahan khas untuk pembakaran yang di gunakan dalam pengambaran.


Saksikan video ini...


sumber : nodisinfo.com, wafflesatnoon.com

p/s : Kalau korang percaya bahawa Paul Walker memalsukan kematiannya, maka korang pasti percaya bahawa Walker, keluarganya, kawan-kawannya, pelakon anggota bomba Fast & Furious,, Jabatan Los Angeles Kesihatan Awam, dan pejabat koroner semua berkomplot supaya pelakon boleh memalsukan kematiannya. Mungkin juga semua orang-orang ini dengan sengaja akan menyebabkan kesedihan kepada peminat Paul Walker - atas sebab-sebab yang tidak diketahui. Ataupun, mereka adalah orang-orang yang fanatik dengan Paul Walker sehinggakan tidak dapat menerima apa yang telah berlaku kepada bintang terkenal ini. Entah boleh percaya atau tidak, hanya sebagai info jer - Koleksi Kematian

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT


Membangun Bersama Islam

Kisah Sahabat

About Me

Blog Archive


Banner Tukar Link
SPEEDCOUNTER.NET - Kostenloser Counter!

"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

Photobucket

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate