YANG MASIH PANAS...

Membongkar Ritual Pembebasan Dajjal Dalam Pesta Sukan Olimpik 2012 di London

Monday, August 27, 2012


Ada banyak teori konspirasi ketika melihat Olimpik 2012, walau sekadar sisi lain yang berusaha mengisi saat perhatian kita kepada tenaga luar biasa yang di perlihatkan seluruh atlet yang menyertai. Hal yang dapat menghasilkan fikiran-fikiran yang bernuasa spritualisme, hingga menilai sesuatu secara permisif yang tak elegan.

Fikiran yang bersifat klise tersebut diejewantahkan kepada prinsip-prinsip konspirasi yang mengarah kepada pembukaan Sukan Olimpik London 2012 yang berlangsung Jumaat (27/7). Atau boleh dibilang pembukaan Sukan Olimpik London 2012 sarat sebagai ajang pamer lambang Zionisme, Iluminate, Satanisme terbesar di depan awam.
Hal pertama yang boleh pembaca situslakalaka saksikan adalah "maskot Olimpik" yang bernama Wenlock dan Mandeville. Nama maskot dengan simbol mata satu tersebut diambil dari kota "Much Wenlock 'di Shropshire, dan kata' Mandeville 'diambil dari nama' Stoke Mandevill ', yang merupakan sebuah desa di Buckinghamshire.

Uniknya jika nama kedua maskot itu dipenggal, bakal menghasilkan; 'Wenlock = we unlock' (kami membebaskan), dan 'Mandeville = man devil' (Iblis dari kalangan manusia) jadi bila kedua-dua nama maskot disatukan bakal menjadi 'Kami Membebaskan iblis Dari Kalangan Manusia (Dajjal) '.

Panitia Sukan Olimpik London 2012 menjelaskan, Wenlock memakai cincin Sukan Olimpik dalam bentuk gelang persahabatan, dan kepalanya terbentuk dalam bentuk podium pingat. Mandeville adalah kepala berbentuk seperti helm basikal balap. Masing-masing maskot mempunyai satu mata di tengah-tengah wajahnya, yang didakwa sebagai sebuah lensa kamera yang akan menangkap pengalaman mereka dalam perjalanan ke 2012.

Adakah anda perhatikan bentuk Olympic Stadium, tempat berlangsungnya upacara perasmian tersebut. Di atas podium stadium tersebut ada lampu berbentuk piramid. Menariknya, kedudukan lampu adalah di segi tiga kecil di puncak piramid tersebut. Lambang ini sudah ada di wang satu dollar AS yang sejak lama dipercayai sebagai piramid terpenggal atau unfinish pyramid dimana di atas piramid tak sempurna itu terdapat 'Eye of Horus' atau mata satu dewa RA yang selalu memperhatikan.


Tak hanya itu tarian yang melibatkan ribuan penari yang mendapat pujian dari seluruh dunia selintas mirip dengan tarian dewa RA atau dewa matahari, tuhannya bangsa mesir kuno. Selain itu ada juga bukit buatan 'Mageddon' atau boleh disebut sebagai bukit armagedon (perang akhir zaman).

Dan ini yang menarik, kewujudan Pohon Ek yang sekilas mirip pohon Ghorqod, pohon yang dikenali sebagai 'Pohon Yahudi', di tengah-tengah lapangan stadium. Pohon yang mempunyai nama latin Nitraria Retusa itu dipercayai bangsa Yahudi bakal menyelamatkan mereka dari kejaran kaum muslim di perang akhir zaman. Pasalnya, dalam satu riwayat diterangkan, ketika perang akhir zaman (armagedon), umat Yahudi tidak mempunyai tempat bersembunyi, kecuali di balik Pohon Ghorqod.
Bukit Armagedon dan Pohon Ghorqod disempurnakan ketika Api Kaldron dinyalakan di tengah-tengah stadium, kali pertama sepanjang perhelatan Sukan Olimpik, Api Kaldron dinyalakan di tengah lapangan stadium, bukan di pinggir lapangan stadium. Lambang piramid kembali muncul pada obor Sukan Olimpik yang memang berbentuk segi tiga. Anehnya, penyalaan obor bermula 55 hari di Stonehenge iaitu tempat ritual kaum pagan.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT


Membangun Bersama Islam

Kisah Sahabat

About Me

Blog Archive


Banner Tukar Link
SPEEDCOUNTER.NET - Kostenloser Counter!

"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

Photobucket

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate