YANG MASIH PANAS...

Mana Pi KDN ? Mana PI JAKIM ? Ambilla Tindakan Kat Makcik Ni Segera,Nanti Kalau Aku Bagi Fatwa Bunuh Hangpa Sumbat Aku Dalam ISA Pulak...

RAIS YATIM TOLONG AMBIL PERHATIAN SEGERA !!!


Malas nak komen anda boleh baca aku copy paste dia punya wordpress dibawah atau terus ke laman mangkok hayun laknatulaah ini dan baca bagaimana islam di hina dan dicerca ,

Mungkin gaya penulisan beliau seperti orang Malaysia dan 140% aku mengatakan beliau ini kalau orang islam memang sah murtad dan sahih bakal penghuni Neraka Jahanam ,tetapi dari gaya bahasa penulisan semacam mengprovok orang islam dan kemungkinan beliau memang asal agama lain dari islam.mintak KDN dan Pak menteri siasat segera.

http://makcikhajjahsittalwuzara2u.wordpress.com/



Dibawa petikan soal jawap Macik Hajah Sitt Al-Wuzara dengan pengkomen beliau



Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:19 am on May 24, 2011
Hari ini Allah swt tengah murka pada seluruh kaum Adam terutamanya umat kesayangannya, yakni umat Islam yang telah jauh sesat. Maka, Allah swt menurunkan bala yang setimpal di Masjidil Haram di kota Mekah Al-Mukaramah, megeluarkan jerung raksasa yang lapar dari perut bumi. Kota Mekah dilanda banjir dan pengunjung-pengunjung beribadat sekeliling baitullah digigit dan dinyonyot sepuas-puasnya oleh binatang peliharaan Allah yang istimewa ini! Allahuakbar!!


Hamba allah 7:20 am on May 24, 2011
Aku nak bunuh kau….

bilal bin rabbah 8:11 am on May 24, 2011
wahai mak cik yg sesat,,,ingat,,,blasan allah itu ada…ko tnggu je…
Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 3:21 pm on May 21, 2011
Mari baca Ayat Kursi untuk mendapat ganjaran syurga lucah Firdaus! Mari buat amalan dan baca Ayat Kursi!! Sesungguhnya Allah akan memberkati amalan kita dan mengganjarkan kepada kita alam lucah jannatul Firdaus bersama-sama dengan (atau menjadi antara) 72 bidadari yang montok dan ketat lubangnya setiap kali diberi jimakan. Masyallah!!

islam benar 8:40 pm on May 23, 2011
otak kau!!!

Hamba ALLAH 9:58 pm on May 23, 2011
Aku dah report kat KDN..dan diorg sudak tngok blog ini serta akan ambil tindakan sterusnye…kau tunggu ye mak cik tolo…

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:27 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
Mintak lah diorang datang cepat-cepat. Makcik tengah tunggu ni.

niena 10:55 pm on May 23, 2011
moga Allah swt membuka pintu hati anda yg kelam ni.. neraka sudah tersedia untuk anda.. taubat lah :)

Hamba Allah 786 1:26 am on May 24, 2011
moga-moga si penulis diberi hidayah….berat azabnya mengutuk pasal benda yg kita tak tahu….fitnah….kalau masih tak berubah, maka sedialah untuk terima azab kelak sebab di akhirat kita akan diazab seadil-adilnya….Moga2 Allah membuka pintu hati penulis utk peluk islam kalau dia bkn islam atau buka pintu utk dia berubah….insyaallah….amin..jazakallah

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 3:16 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
Allah swt dah tutup pintu hati kot. Nak terima hidayah pun susah sebab segala bende yang kononnya boleh menyampaikan hidayah boleh nampak segala dusta, kecelakaan, kesialan, kekejian tentang babi Muhammad. Macam mana nak dapat hidayah, sedangkan hidayah tu asalnya dari ajaran sesat setan Arab Badwi kaki maksiat tu.

Islam suci 3:50 am on May 24, 2011
Haha dengki dengan kebenaran Islam. Taulah kristian tuh tak benar. Wat rilek2 suda. Ta yah nk batak sgt wat blog menghina Islam. Kelakar la kau ni makcik. Mcm takde keje laen jer. G sembah Jesus tuh. HAHAHAHAHA. style plak nme Jesus. mcm mamat kelab malam bai. Layan arak n stone. haha

HattaMatta 2:41 am on May 24, 2011
Aku percaya yg penulis blog nie bukan dr agama islam tp sengaja memprovoke yg Islam ditentang oleh Islam sendiri..articel2 n hadis sume nie men amek kt internet jerk pastuh ubah dgn nafsu dan dgn niat ,menjatuhkan maruah Islam….xperlu bertopengkan melayu or islam laa..

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 3:03 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
Bodoh. Orang kafir mana belajar Pendidikan Islam kat sekolah? Mana pergi sekolah agama. Mana boleh pergi Mekah. Ish. taik unta betul logik ni. Akal tu singkat sangat.

kalou 3:36 am on May 24, 2011
buku dan internet ade bodoh..

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:24 am on May 24, 2011
Jangan buat bodoh. Bukak kitab tu. Belajar Bahasa Arab. Pergi Mekah. Orang kafir mana boleh masuk Mekah. Bangang sangat ke ko ni?

Ash Sha'ari 3:18 am on May 24, 2011
Heh,APA AGAMA KAU WAHAI MANUSIA ??

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:45 am on May 24, 2011
Mestilah Islam yang terunggul sekali :D

myname 4:50 am on May 24, 2011
Alhamdulillah

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:04 am on May 24, 2011
Tak lama lagi innalillah jelah bila babi Allah swt tu dah jadi arwah.

guava 3:58 am on May 24, 2011
Berdasarkan apa yg makcik cakap “Bodoh. Orang kafir mana belajar Pendidikan Islam kat sekolah? Mana pergi sekolah agama. Mana boleh pergi Mekah. Ish. taik unta betul logik ni. Akal tu singkat sangat.” dan semua penulisan makcik ini jelas menunjukkan betapa ceteknya ilmu makcik mengenai agama Islam. Mungkin memang benar makcik tidak belajar Pendidikan Islam. Kerana apa? Kerana makcik sendiri tahu jawapannya bukan? Penulisan dan tuduhan melulu makcik mengenai agama Islam ini hanyalah kosong dan tidak berasas. Semuanyanya berdasarkan kebencian dan kemarahan yg ada dalam diri makcik. Tidak malukah makcik menunjukkan kebodohan makcik melalui penulisan yg bermindakan kanak kanak ini?

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:14 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
Yang suruh layan tu siapa? Makcik tak suruh pun kamu datang kat sini kan? Kamu sendiri yang menggatal layan makcik apesal?

kahkahkah idiot 9:10 pm on May 23, 2011
hati dah gelap jadinya mcm ni la…haha..knp ko x pertikai agama lain yg terang2 stupid? hahaha..soso moron idiot. nvm..

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:31 am on May 24, 2011
Sebab makcik agama Islam. Buat apa jaga tepi kain agama lain?

ronaldo 10:45 pm on May 23, 2011
hah!aku tau sape punye press ni… hehehe…. senang je nak hack…

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 5:34 am on May 24, 2011
Itu je keje kamu ek?

kesiankatkauhajjah 5:51 am on May 24, 2011
^^^^^^^^^^^^^^^MATI^^^^^^^^^^^^^^

Azrael Jackall 10:52 pm on May 23, 2011
kau ni jadah ni ?
bangsat tol la .
harap2 ko dpt la kesedaran ko nnt .

anthony r. teal 1:20 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
ehh kau agama apa?agama kau x ajar kau erti hormat ke?

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 3:31 am on May 24, 2011
Makcik agama Islam :)

myname 4:02 am on May 24, 2011
kau mengaku islam…tapi mengapa kau mencaci islam?

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:05 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
Sukati lah. Apesal? Tak leh? Islam agama makcik jugak. Ingat kamu sorang je ke agama Islam?

myname 4:08 am on May 24, 2011 Permalink
ada rancangan nk tukar ke agama lain?

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:43 am on May 24, 2011 Permalink
Islam agama yang best sekali. Agama lain tak de watak hebat macam babi Muhammad.

alien woksyop 1:28 am on May 24, 2011 Permalink |
dasar pencacai umno, mengapi2 kan benda remeh demi propaganda murahan, gi tipu kucing lagi bagus, muslim/kristian/yahudi kuat iman takkan tersinggung ngan benda camni la wey, blog idop dan-dan lepas citer kristian kat penang. pffft, poodah!

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 3:14 am on May 24, 2011
Apakan daya. UMNO dah terdesak nak menang pilihanraya. Jadi diorang pun mengapi-apikan hal agama. Memang betul. Orang yang beriman tak akan tersinggung dengan bende-bende yang makcik tulis kat sini. Makcik cuma nak sampaikan apa yang benar tentang Islam. Itu jer.

love islam 3:55 am on May 24, 2011
jangan nak cerita pasal iman la kalau kau tu sendiri murtad, perosak bangsa dan agama. menghina. Dulik ar kau anti umno ke apa ke, tak perlu nak hina agama.

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:14 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
Bodoh kat Malaysia mana boleh murtad. Nak mampus?

khalifah 7:06 am on May 24, 2011
“Tidakkah engkau memerhatikan (wahai Muhammad) orang-orang yang telah diberikan sebahagian dari Kitab, mereka memilih kesesatan (dengan meninggalkan pertunjuk Tuhan), dan mereka pula berkehendak supaya kamu juga sesat jalan.” An- Nisa (4:44)

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:48 am on May 24, 2011
Muhammad babi Arab yang maha penyesat.

RINDU MUHAMMADKU 2:03 am on May 24, 2011
MASYAALLAH .. YA ALLAH ! TIDAKKAH ENGKAU TAKUT DENGAN AYAT2 ALLAH !!!! .. BERTAUBATLAA … TOLONG LA DELETE SEMUA GAMBAR2 NI .. TAKKAN DAPAT SEDIKIT FAEDAH PUN KEPADA KAMU ..

mujahidin 2:07 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
astaghfirullah….apa la ko ni……sudh terang lg d suluh….moga2 ALLAH bg hidayah kat ko…

hack! 2:18 am on May 24, 2011
i know where do you live. just waiting for someone to pick you up old lady.

lalalala 2:23 am on May 24, 2011
makcik, bile kite blh jumpe ? teringin nk jumpe makcik .. ade bran ke takde ? makcik penakut ehh ?? blh la makcik .. kita jumpa .. sy dok ipoh .. mai la jumpa sy ….

love islam 2:32 am on May 24, 2011
semoga Allah bagi balasan setimpal dengan dosa kau ni. Kalau kau tak boleh terima ajaran Islam pun, tak perlu nak permainkan Islam. Orang macam kau ni yang lagi lucah lagi babi lagi setan. Bodoh punya manusia

askar berani mati 2:37 am on May 24, 2011
babi ko makcik..ko berani keluar laa..face to face…sialan ko…!! ko tgu laa balasan tuhan..ko ni mmg akn mati lagi 2-3hari jer…ko tgu..klu bukan tuhan yg matikn ko…bia askar2 islam ni yg bunuh ko sialan..~ !!

kesiankatkauhajjah 3:39 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
anak bangsat! kau ingt kau counter comment2 ni kau hebat? tak sangka ada juga org nak buat benda2 mcm ni. dlm bnyk2 dosa kau nak buat, ni juga kau yg kau pilih? kau ingt lps kau dah buat benda ni hidup kau boleh aman? jgn harap lah kau nak dpt kasih syg dlm dunia ni. aku harap kau tak bunuh diri je akibat stress melampau and harap kau tak kena langgar dgn lori babi hutan ke enn. musibat kau lah!

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 4:20 am on May 24, 2011
Cepat lah panggil polis kalau kamu hebat sangat. Makcik hidup aman damai ceria selalu, alhamdulillah.

itisme 4:50 am on May 24, 2011
makcik kate islam paling best tp kenapa mcm marah je islam , if btul la ape makcik ckp ni npe xenjoy je islam ? u r noob makcik

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:12 am on May 24, 2011
Makcik suker.

HambaAbdi ALLAH 5:02 am on May 24, 2011
makcik…….bravo….xpnh aku tngk orng membodoh kan diri sndri mcm ko….weh2…ko dgr sini…..bab2 lain ko nk usik tape….bab2 ni ko nk usik…..mmng ko mampos……kalo ko brani la…kalo ko rase ape yg ko buat ni mlmbang kan kberanian ko demi agama yg ko anut…..jumpe aku…..aku nk ko jumpe aku!!!! aku snggup mati untuk agama aku(ISLAM)……ko jumpe aku skunk!!!! kimak btol….aku x kisah ko agama aper…saper tuhan ko…point skunk bnde2 mcm ni(agama) kowat main…..aku cabar ko kalo ko rase agama ko tu btol…aku cabar ko jumpe aku…aku duk klang…… ko dtng sini…….ko nk nmber aku, aku bagi……come on la…. please……. aku nk sgt jumpe ko……aku x mntak bnyk…… ko kene ingt satu bnde……pukimak2 yg bkar quran tu…..yg kutuk2 islam tu…..maybe ALLAH SWT x bg blasan pada mereka jer…..tapi ALLAH SWT bagi balasan pada satu negara…..ko tngk la negara2 yg kene TSUNAMi tu……aku tau ko duduk MALAYSIA…..dan nisbah umat islam masih ramai nk bbnding agama karut ko tu……. so aku x nk bencana trun kat negara aku…..so orng2 mcm ko ni….ikut hukum islam ko patut di bunuh…… ko tnggu jer……aku carik ko….x pon ko carik aku…….. rilex la nk takut mati wat per kan????? ko kan dah ckup amalan…n agama ko kan dah sedia kan tmpt2 yg mulia tuk ko…….mati sudeyh!!! jom weh cpat weh…aku tnggu ko reply aw…..please la….. ko jgn ingt ko bgus……ingt ni weh KO X KAN DPAT SESAT KAN SATU UMMAT ISLAM PON!!!!! U WILL NEVER DID…… aku nk dowh tngk muke babi ko tu….ko kutuk tuhan aku….ko kutuk NABI MUHAMMAD aku ek…… ko pnggil “babi” hahahhahaha….. please weh….aku melutut ni…nk jumpe ko……terlalu berani ko ni….terlalu berani………aku tnggu aw ko reply…..

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:02 am on May 24, 2011
Bunuhlah. Tunjukkah belang kamu dan saiful islam yang sebenar kat Malaysia ni ye. Kalau kamu betul-betul berani lah. Ni nak angkat pedang larat tak?? Nak asah parang pun tak reti. Piiidah.

DJA 5:05 am on May 24, 2011
sentiasa ingatkan pencipta kita……..ALLAH MAHA KUAT……..DIA MENGETAHUI APA KITA LAKUKAN………..MESKIPUN DLM HATI …………..KERANA DIA ADALAH MAHA PENCIPTA……..YG TIDAK MENGANTUK DAN TIDAK TIDUR…….SEKIRANYA DIA MENGANTUK SUDAH TENTULAH AKAN MUSNAHLAH ALAM INI………

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 6:59 am on May 24, 2011
Allah swt babi kuat kat zakarnya saja. Sebijilah macam babi Muhammad yang berhawa nafsu melimpah-limpah tu. Memang nafsu macam binatang buas.

bangkit75 5:27 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
makcik pergilah jumpe doktoro perikse kepala otak makcik ni betoi ke tidak….mana taw ade spring atw skru yg longgar…mcm orang sesat lagi menyesatkan…

daniaberlina 6:58 am on May 24, 2011
Perangai awak seperti IBLIS!!!!!
Kamu kata ajaran islam itu syaitan…tapi cuba awak tengok posting2 awak? adakah ia satu yang mulia? adakah posting syaitan atau ajaran nabi isa? gunalah fikiran awak hanya akan memalukan ajaran kristian itu sendiri

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 7:49 am on May 24, 2011
Makcik tak de promote agama lain pun. Hanya berkata benar tentang Islam :)

doraemon 1:39 am on May 24, 2011
weyhh makcik tua..aku taulaa ko tu tak sedar diri bila nak mati!! Cuba ko fikir..penganut agama ko tu lagi bodoh!! Sembah tuhan Jesus yang diberanakkan oleh manusia.. Tuhan pun boleh kena beranak ke? Bukan Tuhan tu sepatutnya satu kuasa yang tidak ada satu pun yg menyamainya. Tuhan itu, Dia tidak beranak dan tidak pula diperanakkan.. Tu la ko..bodoh sangat..percaya membabi buta paderi-paderi korang yang dah ubah & selewengkan Bible.Bible korang tu dah tak asli lagi..tahu tak.. bodoh!! Boleh pulak tuhan ko tu ada ayah, mak ,anak..tengok tuhan orang Islam, dia yang satu-satu disembah.. pure. Tak de tuhan anak, ke tuhan bapak ke.. tu la.. ko tu tak kaji islam betul2..terus ko guna tulisan ko yang mengarut, tak berasas, tak logik tu untuk buruk kan Islam. Padahal Allah tu lah yang ciptakan Injil (original bible) yang dah paderi2 ko tu selewengkan bodoh!! Agama islam tetap benar..isi kandungan al-Quran benar..ajaran Muhammad benar. Kalau dah surely benar..walau ko cuba nak seleweng camne pun agama kami tetap takkan berjaya..!! Sebab kebenaran yang akhirnya akan selalu menang!! bodoh!!

Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara 3:12 am on May 24, 2011 Permalink | Reply
Tak habis-habis nak fitnah umat Kristian. Umat Yahudi pun habis kene belasah dengan fitnah-fitnah yang dasyat oleh Islam. Kesian tau. Makcik sebagai umat Islam tak pernah pun nak fitnah diorang tanpa berasas. Kalau nak belajar tentang Kristian atau Yahudi tu, belajar dari perkara asas dan kitab mereka. Bukan setakat telan bulat-bulat khabar angin dan cerita karut direka-reka oleh ustaz dan ustazah kat sekolah agama.

love islam 3:50 am on May 24, 2011
aku orang ISLAM tak pernah fitnah agama lain. Aku hormat agama lain. Kau sebagai ISLAM KONON tak pernah fitnah agama lain tapi kau fitnah ISLAM. Apa bezanya weh ? Stupid ass

1 ulasan:

  1. Assalamualaikum wbt. sungguh menarik kata-kata anda didlm post ini kerana disokong oleh KITAB SUCI AL-QURAN, maka niat anda berdakwah telah tercapai, namun saya berharap agar anda dapat membuang semua gambar berkenaan makcikhajar, kerana laman beliau telah tiada lagi, tapi hasil editing picture oleh beliau masih berkeliaran dalam blog2 MUSLIM yg lain, harap kerja sama anda, PERKATAAN ITU LEBIH TAJAM DARI PEDANG, MAKA MERE WORDS IS ENOUGH THAN THE PICTURE... harap kerjasama anda bagi membasmi segala hasil kerja makcikhajjah dari muka bumi in fisabilillah! (blog anda antara tersenarai dalam Google Image Search for makcikhajjahsittalwuzara2u) tolong dengan kadar segera!
    http://rahimiarafpin.blogspot.com/2011/05/buang-gambar-berkenaan.html

    BalasPadam

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).



Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT

Membangun Bersama Islam

Blog Archive


"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ikut Melalui Email

Translate