YANG MASIH PANAS...

Masonic Handshake dikalangan pemimpin Malaysia

 Pertubuhan rahsia Yahudi seperti Illuminati, Freemason, Skull and Bones, Phi Beta Kappa dan lain-lain pertubuhan mempunyai banyak simbol-simbol rahsia di antara mereka yang boleh dikenali oleh orang ramai. Kebanyakan pertubuhan rahsia ini sebenarnya telah ditubuhkan sejak tahun 1700 lagi. Dari masa ke semasa, kewujudan pertubuhan ini semakin diketahui oleh umum. Tidak pasti sama ada ia adalah suatu petanda bahawa Dajjal yang di tunggu-tunggu oleh pengikut pertubuhan ini akan keluar tidak lama lagi. Sebagai umat Islam, kita wajip untuk mempercayai hari kiamat. Mempercayainya juga bermaksud yakin dengan segala petanda-petanda yang akan berlaku sebelum tibanya hari kiamat seperti kemunculan Panji Hitam Dari Timur, kedatangan Imam Mahdi, kemunculan Dajjal dan turunnya Nabi Isa as.


Diantara simbol Masonic yang selalu ditonjolkan kepada umum ialah melalui 'handshake'. Ia sering digunakan ketika pertemuan di antara pemimpin-pemimpin negara ketika mengadakan pertemuan sesama mereka. Selain itu, simbol Masonic juga boleh dilihat dengan gaya jari-jemari.

Seperti yang kita sedia maklum, lodge-lodge serta pejabat-pejabat pertubuhan Yahudi ini telah bersepah di seluruh Malaysia. Pihak yang bertanggungjawap membenarkan penubuhannya sudah tentulah Kementerian Dalam Negeri. Tambahan pula, pertubuhan ini ditubuhkan secara sah atas nama pertubuhan persaudaraan. Pertubuhan seperti Lion Club dan Rotary Club ada dimana-mana saja terutama di Perak. Tambah menyedihkan, pertubuhan ini dianggotai oleh ramai bangsa Melayu terutama golongan diraja elit. Jadi tidak hairanlah sekiranya kita melihat simbol Masonic digayakan oleh beberapa orang pemimpin politik di Malaysia.

Masonic Handshake

Obama (tengah) dan Jenkins (kiri sekali)

Obama ketika muda. Lihat gaya 'jabat tangannya'


Pertemuan Obama dan Najib di Sidang Kemuncak Nuklear


Ayah Lee Hsien Loong adalah seoarang ahli Illuminati Singapura

Tun Mahathir menggunakan khidmat syarikat perunding Yahudi untuk menjayakan pertemuan ini

Tun Mahathir dan individu yang didakwanya sebagai 'penyangak matawang'

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT


Membangun Bersama Islam

Kisah Sahabat

About Me

Blog Archive


Banner Tukar Link
SPEEDCOUNTER.NET - Kostenloser Counter!

"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

Photobucket

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate