YANG MASIH PANAS...

Penguasa-penguasa Rahasia Dunia

 

The-Ring-of-Power2
(The Secret Rulers of the World)

Sebagian besar sumber kesengsaraan kita, jika tidak semua, diungkapkan (dari masa kini ke masa lalu): Menghubungkan titik-titik melalui berlalunya masa 3000 tahunan perubahan dalam sejarah manusia, perjalanannya memanjang mulai dari zaman Fir’aun sampai ke dinasti yang menciptakan Tata Dunia Baru (the New World Order), dalam upaya mereka untuk menyempurnakan perbudakan manusia.
Dari bajak laut sampai kepada para bankir terus kepada elit penguasa, kemudian kepada mereka yang mengatur keuangan dunia dan media, para Penguasa Rahasia Dunia membantu kedua belah pihak dalam hampir setiap konflik atau peperangan: Memperhatikan percaturan ideologi, politik dan sosial budaya dunia dewasa ini, mungkin lebih masuk akal setelah menonton film di bawah ini.
Pendidikan yang panjang dan sulit telah membentuk jalinan penutup yang solid dari sejarah – sejarah yang kita tidak mengetahui kebenarannya dengan pasti.
Pelajarilah siapa sebenarnya yang menguasai "Empire of the City - Kekaisaran Kota", bukalah mata Anda lebar-lebar dalam mengisi perjalanan hidup ini dengan masuk ke dalam kehidupan zaman Yesus serta pelajarilah sejarah Amerika yang SEBENARNYA dengan cepat dan intens.
Kekaisaran Kota - Empire of the City
Meskipun secara geografis terpisah, negara-negara kota yaitu London, Vatikan, dan Distrik Colombia (Amerika Serikat) merupakan sebuah kerajaan yang saling ikat-mengikat yang disebut sebagai Kekaisaran Kota – Empire of the City. Bendera kota Washington di Distrik Colombia memiliki tiga bintang merah, masing-masing bintang melambangkan untuk setiap negara kota di tiga kota kekaisaran – Empire of the City.
Kekaisaran dari tiga negara kota ini secara bersama-sama mengendalikan perekonomian dunia dari jantung kota London, militer dari Distrik Colombia dan spiritual melalui Vatikan. Dari agama-agama misteri Mesir kuno sampai kepada peran Zionis pada peristiwa 11 September 2001, Ring Of Power mengkoreksi sejarah manusia yang sudah ditulis 4000 tahunan dalam rangka meluruskan sejarah yang belum pernah ada yang melakukan sebelumnya.
Dalam the Ring Of Power informasinya merupakan potongan-potongan teka-teki raksasa yang diramu menjadi sebuah rangkaian GAMBAR BESAR dokumenter. http://topdocumentaryfilms.com/ring-of-power/
Profil pekerjaan besar ini berupa dokumenter yang ambisius telah dibuat oleh seorang (Wanita), ia melakukan pekerjaan yang menakjubkan dengan membawa sejarah dunia ke dalam sebuah perspektif - dari keturunan-keturunan Para Penguasa Rahasia Dunia kepada para bankir dan terus kepada para milyuner dewasa ini.
TENTANG PRODUSEN
Produser adalah seorang yang berpengalaman, memenangkan penghargaan dalam pembuatan film dokumenter, sebagai seorang anak, ia mengetahui bahwa ayahnya adalah seorang anggota dari sekte rahasia Freemasonry.
Dia ingat banyak mengemukakan argumen-argumen yang disampaikan kepada orangtuanya terhadap pertemuan rahasia ayahnya dan mengesampingkan perempuan dari persaudaraan.
Cincin Masonik yang dikenakan ayahnya merupakan warisan yang turun temurun dalam beberapa generasi. Ketika dia bertanya kepada ayahnya mengenai arti huruf 'G' dan Kompas serta square yang terpampang pada cincinnya, namun dia tidak mendapatkan jawaban dari ayahnya.
Sebagai seorang dewasa, ia kemudian memutuskan untuk menyelidikinya.
Penyelidikannya berlangsung selama empat tahun dengan melakukan penelitian yang intensif mengenai identitas dan sejarah globalis yang jahat, dia menyebutnya sebagai‘ Ring Of Power’. Tujuan mereka (Globalis) adalah sebuah Kekaisaran Dunia dan Penguasa Tunggal Dunia.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT


Membangun Bersama Islam

Kisah Sahabat

About Me

Blog Archive


Banner Tukar Link
SPEEDCOUNTER.NET - Kostenloser Counter!

"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

Photobucket

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate