YANG MASIH PANAS...

GAMBAR PANAS TINGKAHLAKU KETUA AGAMA....


 
Petikan dari artikel "18SX lagi! Tingkahlaku Ketua Agama yang kita doakan setiap jumaat (2)" - MediaPerak, dari artikel asal Pesta Seks & Air Kencing Syaitan Diraja-PART II - *kredit to Blogger Malaysia In Crisis.

- Teringat kepada kisah Kartika yang dihukum sebat kerana minum arak oleh Mahkamah Syariah. Apa pula hukuman yang setimpal bagi Ketua Agama Islam dalam aksi ghairah, minum arak dan seba...
gainya.

Tetapi hukuman akhirnya tidak dijalankan kepada Kartika kerana cepat pihak istana mengampunkan kesalahan beliau. Ramai lagi di penjara yang mungkin juga teraniya atau diperangkap kes jenayah dan syariaah dan tidak pula cepat pihak istana mengampunkan mereka.

Mungkin juga bagi mereka “Pengampunan Diraja” membersihkan diri mereka dari segala dosa kepada Allah & rakyat yang terus tertipu dengan watak mereka selaku Ketua Agama Islam Negeri/Negara.- Inilah gelagat sebenar Ketua Agama Islam & kesan Air Kencing Syaitan kepada manusia yang kita doakan setiap solat jumaat.

“Raja Adil Raja Disembah, Raja Zalim Raja Disanggah”

Namum bila kita menegur dikatakan kita biadap dan mula dibabitkan kesalahan Akta Hasutan & sebagainya tetapi mereka yang sebenarnya melakukan kesalahan yang jelas dan mengkhianati Islam dan rakyat dan mereka masih dijulang kononya mereka adalah benteng terakhir dalam memastikan Islam & Melayu kekal terpelihara di Malaysia. Terpeliharkah Islam & Melayu jika ini nilai diri mereka?

Semoga Allah SWT melindungi Islam di bumi Malaysia yang telah tergadai kepada mereka yang lupa amanah dan janji mereka sewaktu mengangkat sumpah dengan nama Allah SWT.
Nantikan pendedahan seterusnya dalam pelbagai kisah diluar pemikiran kita melibatkan kerabat diraja dan terpeliharakah Islam dengan mereka sebagai Ketua Agama Islam Negeri/Negara.

Read more at http://mediaperak.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT

Sila gunakan browser firefox untuk melayari blog ini dengan sempurna. terima kasih


Assalamualaikum.. bismillahirahmanirahim.

" Segala bahan didalam blog ini di ambil, di olah dan ditulis dari pelbagai sumber. Kepada yang ingin mengambil apa2 jua bahan dalam blog ini dengan niat untuk mengembangsebarkan ilmu, tidak perlu meminta izin atau menyertakan link blog ini. Sebarkan dan panjangkanlah kepada semua demi kebaikkan ummah. Semoga info yang ada dapat memberi manfaat walaupun sedikit cuma, dan semoga dengan usaha sekecil ini pastinya tidak akan terlepas dari pandangan Allah.. insyaAllah.. Jika ada kesilapan dari setiap posting, tolong berikan nasihat dan komen. Maaf andai terlancar bahasa tersasar kata-kata. Saya hanya insan biasa yang tidak sunyi dari kesilapan. wallahualam."

PERHATIAN!!! BLOG INI TIDAK MEWAKILI MANA-MANA PARTI , NGO DAN SEBAGAINYA. SEGALA TULISAN DI ISI MENGIKUT CITARASA HAMBA SENDIRI DAN HAMBA TIDAK BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESELAMATAN DAN KERUGIAN PEMBACA DISEBABKAN BLOG INI..... SEKIAN

PERHATIAN !!!!!!

Sebarang artikle yang termaktub di dalam blog ini tidak semestinya menunjukkan sikap pengendali blog ini. Ambillah yang berfaedah dan tinggalkanlah yang sia - sia........

MENGAPA AKU BERKATA SYIAH RAFIDAH KAFIR ?

Sesungguhnya Allah telah memilih sahabat-sahabat untuk ku, Dia menjadikan mereka sebagai sahabat-sahabatku, mertua-mertuaku dan menantu-menantuku. Nanti akan muncul satu golongan selepas aku akan memburuk-buruk dan memaki hamun mereka.Sekiranya kamu menemui mereka, janganlah kamu mengahwini mereka, janganlah kamu makan dan minum bersama mereka, janganlah kamu berjemaah bersama mereka dan jangan kamu menyembahyangkan jenazah mereka. [Ali al-Muttaqi, Kanz al-‘Ummal, jil 11, m.s : 540 ]

Sabda Rasulullah S.A.W:

Sabda Rasulullah S.A.W:“Tahukah kamu siapakah orang yang muflis?” Jawab mereka: “Orang yang muflis dalam kalangan kami ialah sesiapa yang tiada dirham dan tiada harta”. Sabda baginda: “Orang yang muflis dalam umatku ialah sesiapa yang datang pada Hari Kiamat nanti bersama solat, puasa, zakat, juga dia pernah memaki seseorang, menuduh seseorang, memakan harta seseorang, menumpah darah seseorang dan memukul seseorang. Lalu diberikan kepada orang ini dan itu pahalanya. Jika pahala-pahalanya habis sebelum sempat dilangsaikan kesalahannya, maka diambil dosa-dosa mereka dicampakkan ke atasnya lantas dicampakkan dia ke dalam neraka” (Riwayat Muslim).Al - Hadis

DARIPADA Abu Said katanya:
Aku mendengar Rasulullah (s.a.w.) bersabda: siapa yang melihat (dan tahu) sebarang kemungkaran, maka hendaklah diubahkannya dengan tangannya (kuasanya), kalau tidak berkuasa, maka (ubahlah) dengan lidahnya, dan kalau tidak mampu juga, maka ubahlah dengan hatinya, dan itulah selemah-lemah iman (HR Muslim).

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU

KUTIPAN DANA BAGI PEMBANGUNAN SRIBU
Hadis nabi saw : apabila matinya anak adam maka terputuslah segala amalannya kecuali tiga... yaitu sadhoqah jariah , ilmu yang memberi manfaat dengannya , doa anak yang soleh.

WAKTU SOLAT


Membangun Bersama Islam

Kisah Sahabat

About Me

Blog Archive


Banner Tukar Link
SPEEDCOUNTER.NET - Kostenloser Counter!

"tegakkanlah islam dalam dirimu,nescaya kamu akan melihat islam tertegak di tanah airmu" - Imam As-Syahid Hassan Al-Banna (Pengasas&Mursyidul Am Pertama Ikhwanul Muslimin)

berwaspada dari fitnah moden

berwaspada dari fitnah moden

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Nik Aziz

Tok guru Haji saleh

Tok guru Haji saleh

Recent Comments

Footer 2

Photobucket

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Translate